Cuvinte precum: diriginte de santier, inspectoratul de stat pentru constructii, proiectare constructii, diriginte de santier clasa A,B,C,D, diriginte de santier drumuri, executant constructii, inginer constructor, diriginte de santier atestat de catre MLPAT, diriginte de santier pentru regie proprie, diriginti de santier, diriginti ingineri, ingineri diriginti de santier, arhitecti diriginti de santier, diriginti de santier care fac cartea tehnica a constructiei, diriginti de santier

Daca cautati un diriginte de santier care sa va urmareasca lucrarile atunci a-ti nimerit unde trebuie.

Sunati la 031.80.82.991 sau la 0764.701.500 / 0764.701.510

 

Acest serviciu va este oferit de catre

S.C. IDEAL PROIECT A.E.

Www.idealproiect.ro

 

Receptia la terminarea lucrarilor

 

Executantul trebuie sa trasmita din timp catre investitor data terminarii tuturor lucrarilor, intr-un document scris semnat de catre acesta. Executantul are obligatia de a transmite documentul si reprezentantului legal al investitorului.

Comisiile de receptie sunt stabilite de catre investitor si vor fi realizate din cel putin 5 membri. Din aceasta va face parte cel putin un reprezentant al investitorului si un reprezentant al autoritatilor locale. Pentru constructiile de importanta exceptionala comisia de receptia va fi realizata din cel putin 7 membri din care 5 vor fi specialisti in domeniu.

Pentru constructiile cu maxim 2 nivele, suprafata construita de maxim 150mp si inaltimea la cornisa 8 m  comisia de receptie poate fi formata din 2 membri: investitorul si reprezentantul primariei.

Reprezentantii executantilor si ai proiectantilor nu pot face parte din comisia de receptie decat in calitate de invitati si isi pot prezenta punctul de vedere.

Proiectantul va prezenta in fata comisiei de receptie punctul sau de vedere.

Pentru anumite categorii de cladiri trebuie invitate sa faca parte din comisie si alte persoane: reprezentati ai pompierilor, reprezentant comisie zonala a monumentelor, etc…